phone 

Hungary (+36)

70.70.84.474

Helló Sporikák!

Mint már írtam az előzőekben, hogy a csapattól nyertem egy lehetőséget vagyis egy indulási jogot az IRONMAN 70.3 Budapest futamára ami természetesen nem ingyen van, mert ugyebár semmi nincs ingyen. Ennek a lehetőségnek az ára nem más mint beszámolnom az elkövetkező 6 hét felkészülésemről az adott eseményre. 

A felkészülés ezen szakaszának az első állomása nem más volt mint a Balaton átúszása. Nem vagyok egy vízi ragadozó de mindent elkövettem, hogy ne a Balaton homokos alján végezzem hanem ha már átkompoztam a sporikkal (Rikker Marika, Flier Lajos, Szetei Márton) Révfülöpre akkor érjek vissza Balatonboglárra természetesen a víz felszínéhez minél közelebb.

A cél 2 óra alá szorítva az időt. Igazából nem az úszás az erősségem és ezt 4 km- nél éreztem is. Elfáradtak a vállaim de ekkor még úgy látszott, hogy sikerül a 2 óra. 5km- nél viszont már nem mert ekkor voltam 1:59:05- nél körülbelül. De 2-km-nél kaptam egy képet, hiszen majdnem ennyit kell úszni a budapesti IRONMAN 70.3-as távon is, melyből láttam, hogy magamhoz képest nem lesz rossz az úszóidő. De egy biztos nem ez lesz a legjobb számom.

Az úszás után tartottam egy nap pihenőt. Másnap kimentem futni egyet terepre a SALOMON SPEEDCROSS-ban. Nagyon meleg volt és nem vittem magammal sem frissítőt sem pedig segítséget. Aránylag jól ment de nem esett annyira jól a meleg miatt így 12km-nél átszakítottam a célszalagot. A tempót nem vittem túlzásba, 5:00-es ezrekkel ment végig így megvolt az 1 óra. Másnap kimentem terepre bringázni itt a környékre a domboldalakra egy kis láberősítéses mászásokra.

Nagy meleg jellemezte ezt a napot is mely abból is látszott, hogy a kulacsból a frissítő elég hamar elfogyott. 18 km tekerés 1:06:00 alatt. Az ezt követő nap szolgálat így edzésre sajnos nem sok lehetőség van max edzőtermi erősítés, kardió. Inkább a pihenést választottam. Másnap dupla edzést terveztem melyet bringával kezdtem futással folytattam és szintén bringával fejeztem be. Országúton tekertem 27 km-t utána a nagytarcsai homokdombok között futás 10km-t és 27 km hazajutás. Elfáradtam és a meleg sem hagyott még alább. Másnap szintén pihenés. A hét utolsó napján pedig korán próbáltam kijutni futni, még a reggeli órákban merthogy harmadoló futást terveztem. Nem tudtam elég korán indulni, mert már korán reggel 25 fok körül volt a hőmérséklet. Sajnos megint erősebb volt a hőség és 12 km harmadolás után hazaértem. 

Az első etap teljesítve.

Hamarosan ismét jelentkezem.

Üdv

Ottó

 

Hitvallás

A sportolók, versenyzők számos sportágban tették le névjegyüket a hazai és a nemzetközi versenyeken. Nemcsak eredményeikkel, hanem hozzáállásukkal is példát mutatva.

Mindkét nem és minden korosztály aktívan részt vesz az X2S TEAM munkájában, akár hétvégi sportolók, akár világbajnokok.

Terepfutás, tereptriatlon
Szeretjük és tiszteljük a sportjainkat, akárcsak
Maraton, terepfutás
Sokfélék vagyunk, mégis egy csapatot alkotunk. [quote
Elnök (2014-), versenyző
Kalandot, küzdelmet, kihívást keresőként annyira
Alapító és edző
Az X2S TEAM közös élményindexe messze magasabb, mint a
Versenyző
A csapatban a magyar hegységek állandó

Gyere velünk!

Többféle edzésen és versenyen lehetsz büszke a csapat tagságodra!

Tagság

Legyél csapattag, éld át velünk az élményeket!

Rólunk

Hírlevelek

Partnereink