phone 

Hungary (+36)

70.70.84.474

Helló Sporikák!

Mint már írtam az előzőekben, hogy a csapattól nyertem egy lehetőséget vagyis egy indulási jogot az IRONMAN 70.3 Budapest futamára ami természetesen nem ingyen van, mert ugyebár semmi nincs ingyen. Ennek a lehetőségnek az ára nem más mint beszámolnom az elkövetkező 6 hét felkészülésemről az adott eseményre. 

A felkészülés ezen szakaszának az első állomása nem más volt mint a Balaton átúszása. Nem vagyok egy vízi ragadozó de mindent elkövettem, hogy ne a Balaton homokos alján végezzem hanem ha már átkompoztam a sporikkal (Rikker Marika, Flier Lajos, Szetei Márton) Révfülöpre akkor érjek vissza Balatonboglárra természetesen a víz felszínéhez minél közelebb.

A cél 2 óra alá szorítva az időt. Igazából nem az úszás az erősségem és ezt 4 km- nél éreztem is. Elfáradtak a vállaim de ekkor még úgy látszott, hogy sikerül a 2 óra. 5km- nél viszont már nem mert ekkor voltam 1:59:05- nél körülbelül. De 2-km-nél kaptam egy képet, hiszen majdnem ennyit kell úszni a budapesti IRONMAN 70.3-as távon is, melyből láttam, hogy magamhoz képest nem lesz rossz az úszóidő. De egy biztos nem ez lesz a legjobb számom.

Az úszás után tartottam egy nap pihenőt. Másnap kimentem futni egyet terepre a SALOMON SPEEDCROSS-ban. Nagyon meleg volt és nem vittem magammal sem frissítőt sem pedig segítséget. Aránylag jól ment de nem esett annyira jól a meleg miatt így 12km-nél átszakítottam a célszalagot. A tempót nem vittem túlzásba, 5:00-es ezrekkel ment végig így megvolt az 1 óra. Másnap kimentem terepre bringázni itt a környékre a domboldalakra egy kis láberősítéses mászásokra.

Nagy meleg jellemezte ezt a napot is mely abból is látszott, hogy a kulacsból a frissítő elég hamar elfogyott. 18 km tekerés 1:06:00 alatt. Az ezt követő nap szolgálat így edzésre sajnos nem sok lehetőség van max edzőtermi erősítés, kardió. Inkább a pihenést választottam. Másnap dupla edzést terveztem melyet bringával kezdtem futással folytattam és szintén bringával fejeztem be. Országúton tekertem 27 km-t utána a nagytarcsai homokdombok között futás 10km-t és 27 km hazajutás. Elfáradtam és a meleg sem hagyott még alább. Másnap szintén pihenés. A hét utolsó napján pedig korán próbáltam kijutni futni, még a reggeli órákban merthogy harmadoló futást terveztem. Nem tudtam elég korán indulni, mert már korán reggel 25 fok körül volt a hőmérséklet. Sajnos megint erősebb volt a hőség és 12 km harmadolás után hazaértem. 

Az első etap teljesítve.

Hamarosan ismét jelentkezem.

Üdv

Ottó

 

Hitvallás

A sportolók, versenyzők számos sportágban tették le névjegyüket a hazai és a nemzetközi versenyeken. Nemcsak eredményeikkel, hanem hozzáállásukkal is példát mutatva.

Mindkét nem és minden korosztály aktívan részt vesz az X2S TEAM munkájában, akár hétvégi sportolók, akár világbajnokok.

Elnök (2014-), versenyző
Kalandot, küzdelmet, kihívást keresőként annyira
Terepfutás, tereptriatlon
Szeretjük és tiszteljük a sportjainkat, akárcsak
Alapító és edző
Az X2S TEAM közös élményindexe messze magasabb, mint a
Maraton, terepfutás
Sokfélék vagyunk, mégis egy csapatot alkotunk. [quote
Versenyző
A csapatban a magyar hegységek állandó

Gyere velünk!

Többféle edzésen és versenyen lehetsz büszke a csapat tagságodra!

Tagság

Legyél csapattag, éld át velünk az élményeket!

Rólunk

Hírlevelek

Partnereink