phone 

Hungary (+36)

70.70.84.474

Tavaly főleg az M távokon indultam a trail sorozatban, úgy gondoltam, jó lesz, ha idén megismerkedek az L-ek útvonalaival ? Mivel ez nekem inkább edzés volt, pulzuskontrollos futás volt tervezve. 
Időben érkeztem, a rajtszámot és a dugókát felvettem, begyűrtem egy szendvicset, aztán beszélgettem az ismerősökkel, barátokkal.

10:00-kor elrajtoltunk, elindultunk az emelkedőn felfelé. Bő 2 km-t mentünk aszfalton, mire beértünk az erdőbe. Első gondolat: szuppiiii  2.: arcul csapott a páratartalom. Nem volt egyszerű, szerencsére elég sokáig tudtam tartani a pulzust. Jól haladtam, elég száraz volt az útvonal, sarat "csak nyomokban" tartalmazott. Az első frissítőpont után vált szét a mezőny. Mentem tovább, bár örültem volna, ha látom az előttem vagy a mögöttem futót. Sajnos a Nagy-Mána után sikerült egy irtózatost perecelnem, kicsit fájtak a térdeim, de nem volt nagy a baj, tudtam tovább menni. A szívem belesajdult a sok kidőlt fa látványába ?. Csapattársam, Lali várt egy molinóval az erdőben, 19,7 km-nél. Megálltam egy kis beszélgetés és pár fotó erejéig, sok erőt adott a folytatáshoz. 1 km-en belül újabb barátokba "botlottam" .

szetei andrasi ibolya borzsony trail 2017 lali

Pikk-pakk megérkeztem a 2. frissítőállomásra, ahol a kiszolgálás fergeteges volt. Aztán az egyik emelkedőn újra Lalival futottam össze, bár ő túrázott. A pulzust jól tudtam tartani, de éreztem, hogy fáradok, egyre többször botlottam meg ebben-abban. Kezdtem elveszteni a kitartásomat, úgyhogy megnéztem, hol tartok: 27,99 km. Jobban örültem volna, ha harmincvalahány. Mindegy. Az utasítás szerint a lefeléket meg kellett volna tolni, de elég sok szakasz "gurulós" volt, inkább óvatosan mentem. Na, a végét viszont jól meg lehetett futni .

szetei andrasi ibolya borzsony trail 2017 salomon

Aztán egyszer csak megérkeztem az aszfaltos szakaszra, ami sokkal hosszabbnak tűnt visszafelé, de azért elfogyott. Beérkeztem, érem és vizes törölköző a nyakba. Kis pihenés, gyors gulyásleves-belapátolás után nyújtottam egy kicsit, majd irány haza.

Elégedett vagyok, mert szintidőn belül beértem és betartottam a pulzuskontrollt is. Kicsit irigykedtem a nyertes időkre, nem semmi, amit mentek, ezúton is gratulálok Mindenkinek, illetve gyors felépülést kívánok a "harci sebesülteknek".

A szervezés, az útvonal-jelölés, a frissítőállomások, az önkéntesek mind szuperek voltak, mint mindig  Ezúton is köszönöm mindenkinek, hogy futhattam egy jó hosszút a Börzsönyben  Kicsit még "fáj az emlék", de nem vészes  Hogy jövőre mi lesz, még nem tudom 

szetei andrasi ibolya borzsony trail 2017 nr

#borzsonytrail #Salomon #SpeedcrossPro #X2S #trailrunning

 

Hitvallás

A sportolók, versenyzők számos sportágban tették le névjegyüket a hazai és a nemzetközi versenyeken. Nemcsak eredményeikkel, hanem hozzáállásukkal is példát mutatva.

Mindkét nem és minden korosztály aktívan részt vesz az X2S TEAM munkájában, akár hétvégi sportolók, akár világbajnokok.

Terepfutás, tereptriatlon
Szeretjük és tiszteljük a sportjainkat, akárcsak
Alapító és edző
Az X2S TEAM közös élményindexe messze magasabb, mint a
Versenyző
A csapatban a magyar hegységek állandó
Elnök (2014-), versenyző
Kalandot, küzdelmet, kihívást keresőként annyira
Maraton, terepfutás
Sokfélék vagyunk, mégis egy csapatot alkotunk. [quote

Gyere velünk!

Többféle edzésen és versenyen lehetsz büszke a csapat tagságodra!

Tagság

Legyél csapattag, éld át velünk az élményeket!

Rólunk

Hírlevelek

Partnereink