phone 

Hungary (+36)

70.70.84.474

Az edzéseket, amint látható a képeken is, rendkívül szeretem, el se tudom képzelni az életem e nélkül a sport nélkül. Nagyon nagyon örülök hogy rátaláltam erre a sportágra és erre a terepsport csapatra, a X2S TEAM-re. Viktor nagyon jól fel tudott készíteni a versenyekre, bár még kezdő-haladóként nem voltam valami sok futamon. Nagyon nagyon tetszik ez a közeg, ami családias és inspiráló. Emiatt persze nagyon élvezem az edzéseket. Sok új barátom lett, akikkel edzés közben tudok beszélgetni és néha néha belefér egy kis hülyéskedés is velük.

Sokszor azért nagyon nehéz, de ilyenkor mindig az jut eszembe hogy csak így lehetek a legjobb…

A versenyeket is nagyon szerettem. Életem első versenye egy csapat verseny volt, ahol harmadikok lettünk. Vissza tudok emlékezni mennyire izgultam és mennyire örültem a helyezésnek akkor. Aztán már nem volt meg állás, csak mentem a következőre és a következőre.

A második egy Fighter's Run volt, ahol nem lettem dobogós, de teljesítettem a számomra új feladatokat és nehéz pályát, így korosztályban a 16. lettem, összesítettben pedig 19. Ez volt a legjobb verseny, amin indultam 2023-ban!

Utána jött egy túlvállalásom és egy versenyen az alpha futamban indultam, ahol sajnos el vesztettem mind a három karszalagot és így kiállítottak a versenyből. De ennek ellenére végig mentem a pályán. Ez is tanulás.

Nyáron első alkalommal voltam az edzőtáborban, ahol - bár nem izgalmas, inkább monoton, erős edzések voltak - nyilván nem volt hiányom a kihívásokból, nagyon sokat fejlődtem.

Edzések, edzéstervek: www.triatlonedzo.hu | Edzés cégeknek: www.cegedzes.hu

More Joomla Extensions

Hitvallás

A sportolók, versenyzők számos sportágban tették le névjegyüket a hazai és a nemzetközi versenyeken. Nemcsak eredményeikkel, hanem hozzáállásukkal is példát mutatva.

Mindkét nem és minden korosztály aktívan részt vesz az X2S TEAM munkájában, akár hétvégi sportolók, akár világbajnokok.

Maraton, terepfutás
Sokfélék vagyunk, mégis egy csapatot alkotunk. [quote
Versenyző
A csapatban a magyar hegységek állandó
Alapító és edző
Az X2S TEAM közös élményindexe messze magasabb, mint a
Elnök (2014-), versenyző
Kalandot, küzdelmet, kihívást keresőként annyira
Terepfutás, tereptriatlon
Szeretjük és tiszteljük a sportjainkat, akárcsak

Blogok, hírek

  • 02 május 2019
  • Comment(s): 0

Nehéz napon vagyok túl, de nagyon szuper volt. A terepduatlon és tereptriatlon Szlovákiában népszerű és erős sportág, kemény a ...

Gyere velünk!

Többféle edzésen és versenyen lehetsz büszke a csapat tagságodra!

Tagság

Legyél csapattag, éld át velünk az élményeket!

Rólunk

Hírlevelek

Partnereink